Telefoon 0165-532628
Fax 0165-548766
Adres Stationsstraat 23
4701 NB Roosendaal
E-mail info@upstairswellness.nl
MediDrainage

MediDrainage

Afvallen is bijna niet mogelijk zonder deze innovatieve en wetenschappelijk geteste behandelmethode: De mechanische lymfedrainage.

MediDrainage stimuleert uw eigen lymfesysteem op een prettige, aangename en betaalbare manier.
Uw lymfesysteem heeft spierbeweging nodig om te kunnen stromen en dus uw afvalstoffen af te kunnen voeren. Noodzakelijk om blijvend te kunnen afvallen of plaatselijk uw contour te willen verbeteren.
Nu neemt MediDrainage dit van u over, de enige hulp die u moet bieden is veel drinken!
Meteen na de eerste behandeling merkt u al verschil, u moet veel naar het toilet en uw urine is donkerder van kleur.
Geen pijnlijke massages maar 2x per week een weldaad om 30 minuten in te liggen.

MediDrainage bestaat uit bandages voor uw benen en heupen en een aparte bandage voor uw buik. De bandages bestaan uit verschillende luchtkamers die in een golfbeweging worden opgepompt van uw voeten naar uw heupen en weer opnieuw. Door deze masserende werking worden uw afvalstoffen gemakkelijk verwijderd alsook slakstoffen die eerder vast bleven zitten, ook al hield u zich strak aan een dieet of sportte u veel.
U voelt zich duidelijk fitter na een behandeling. “Zware Benen”voelen weer licht aan.

Voor de bekende bierbuik, of voor het hardnekkige bolle damesbuikje is de buikbandage ontwikkeld. Veelal is door het vele diëten of door het langdurig eten van ongezonde voeding de dunne darm uitgelubberd en in omvang toegenomen waardoor hij zijn afvalstoffen niet meer weg kan pompen. MediDrainage buikbandage geeft uw dunne darm veel tegendruk waardoor hij zijn afvalstoffen weer kan verwijderen en dus weer kan slinken.
Eindelijk weg dus die hardnekkige buik!
Cellulite oftewel sinaasappelhuid is ook vaak een combinatie van het vasthouden van vet- en van slakstoffen dus ook hier kan MediDrainage veel bereiken.

Ook als u niet hoeft of wilt afvallen is het zeer gezond om eens per kwartaal uw lymfesysteem te stimuleren, zo houdt u uw lichaam schoon en uw dunne darm in de juiste proporties. 30 Minuten ontspannen in de MediDrainage is in ieder geval prettiger dan een ontslakkingsdieet van water en sap.

In vele schoonheidsklinieken wordt deze methode gebruikt als voor- en als nabehandeling van een esthetische ingreep. Met name bij liposuctie zorgt MediDrainage dat het behandelde gebied snel weer zijn eigen veerkracht terugkrijgt waardoor het vet niet meer zo gemakkelijk nog een keer “vast gaat zitten”.

Kuur 10x30 min, 110 Euro

Per keer 15 Euro