Telefoon 0165-532628
Fax 0165-548766
Adres Stationsstraat 23
4701 NB Roosendaal
E-mail info@upstairswellness.nl
Accent

ACCENT: Vertrouwde, veilige en pijnloze RF-techniek zorgt voor een ongelooflijk jeugdiger en strakker uiterlijk!

Vetverbranding Celluliteverwijdering Huidverstrakking
Zónder pijn Zónder moeite Zónder dieet

De Accent is een nieuw radiofrequent (RF) apparaat waarmee op niet-invasieve wijze (dus zónder operaties of het insteken van canules) vet en cellulite verwijderd kan worden zonder pijn, zonder herstelperiode en voor een fractie van de kosten van een liposuctie. Tegelijkertijd geeft de behandeling een opvallende huid- egalisatie en een huidverstrakking.

Of u nu voor vetverbranding komt, voor verwijdering van cellulite of puur voor huidverstrakking, voor een optimaal en buitengewoon (!) duurzaam resultaat zijn slechts 4 (voor gezicht) tot 6 (voor lichaam) pijnloze behandelingen nodig. Het mooie is dat er niet gelijnd hoeft te worden om resultaat te krijgen.  

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Wat kan er worden behandeld?

Eigenlijk is het mogelijk om elk lichaamsdeel te behandelen, met uitzondering van de vrouwelijke borsten. In het algemeen zijn ook de onderbenen wat lastiger te behandelen. Voorbeelden van goed te behandelen lichaamsdelen zijn:

Billen, bovenbenen, buik, rug, heupen dijen, binnenkant bovenbeen, binnenkant knie, bovenarmen, gezicht, onderkin.

Hoe ziet een behandeling eruit?

In een standaard lichaamsbehandeling worden de te behandelen oppervlakken behandeld. De vlakken worden ingesmeerd met speciale olie om de behandeling soepel te laten verlopen. Met behulp van de radiofrequente golven wordt in deze vlakken de temperatuur omhoog gebracht. Dit voelt prettig aan en doet geen pijn. De temperatuur wordt continu gecontroleerd met behulp van een infra rood meetinstrumentje. Wanneer op elk stukje van het behandelde vlak minimaal 41 graden Celsius wordt gemeten, wordt het betreffende vlak nog drie maal 30 seconden op deze temperatuur gehouden. Vervolgens brengt dit een meervoudige gewenste reactie in het lichaam teweeg.

Wat is het effect van een behandeling?

Er vindt een vetverbranding plaats, tevens wordt de neiging om vet op te slaan genormaliseerd, met als gevolg dat er een zeer duurzaam resultaat neergezet kan worden .

Er volgt een verbeterde resorptie van lichaamsvloeistoffen, wat zorgt voor een duurzaam verbeterde integriteit van het bindweefsel. Dat houdt in dat het moeilijker wordt voor het lichaam om nieuwe cellulite te creëren.

Daarnaast vindt er neo-collagenase plaats; dit is de aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een veel strakkere en dikkere huid (zoals oorspronkelijk het geval was). Dit geeft tevens een mooi effect op een uitgelubberde huid met zwangerschapslittekens, zwaaiarmen, verslapte hals etc.

Wat kost een lichaamsbehandeling?

De prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Voor een goede aanpak van de probleemzone doen wij een combinatie- behandeling voor een sneller en langduriger resultaat. Kuur van circa 2 maanden vanaf 1200 euro.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn normaal 6 lichaamsbehandelingen nodig om tot minimaal 80% van het behaalbare resultaat te kunnen komen. Tussen de behandelingen dient minimaal 1 week en maximaal 3 weken te zitten.

Moet ik erbij lijnen?

Nee, het is niet nodig om een dieet te volgen. U dient gewoon gevarieerd te eten.

Moet ik erbij sporten?

Nee, u hoeft niet extra te sporten, lichte lichaamsbeweging is voldoende.

Zijn er dingen die ik moet doen om de behandelingen te kunnen laten slagen?

U dient zowel voor als na de behandelingen veel water te drinken. Het lichaam moet het verbrande vet en de afvalstoffen uit kunnen scheiden en daar is voldoende water voor nodig gedurende de gehele behandelperiode.

HET GEZICHT EN DE HALS

Met een speciale behandelmodule kunnen ook het gezicht en de hals behandeld worden. Zo wordt het mogelijk om rimpels te corrigeren, en de contouren van de kaaklijn terug te krijgen (hamsterwangetjes). Het vet op onderkinnen kan verbrand worden terwijl de huid meekrimpt.

   
 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Het gezicht en de hals worden in 5 delen verdeeld. De delen worden ingesmeerd met speciale olie om de behandeling soepel te laten verlopen. Elk deel wordt vervolgens behandeld met de radiofrequente (RF) golven. Dit voelt licht en aangenaam warm aan. De behandelingen zijn pijnloos.

Wat is het effect van de behandeling?

Door de lichte verwarming van de huid tot in de diepere huidlagen, wordt gezorgd dat de huid collageen en elastine aan gaat maken. De verbindingen tussen de verschillende huidlagen worden weer verstevigd en de huid wordt weer dikker. Dit geeft een rimpelcorrigerend effect en een lifting. De poriën worden kleiner, de huid wordt steviger en gladder. De behandeling geeft een zeer duurzaam effect indien de huid aansluitend op de juiste manier verzorgd wordt met een specifiek collageenaanmaak bevorderend preparaat. U wordt hierover in uw intake gesprek geïnformeerd.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

U heeft 4 tot 6 behandelingen nodig voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Tussen elke behandeling dient 2 tot 3 weken te zitten.

Wat kost een gezichtsbehandeling?

Een behandeling kost 150 euro. Hiervoor worden het gezicht en de hals behandeld. Tevens kunt u het decolleté laten behandelen. De meerkosten hiervoor zijn 45 Euro per behandeling.