Telefoon 0165-532628
Fax 0165-548766
Adres Stationsstraat 23
4701 NB Roosendaal
E-mail info@upstairswellness.nl
Face Up

Face Up, betaalbaar en effectief

Er jaren jonger uitzien is nog nooit zo dichtbij geweest. Geen kostbaar verhaal meer over allerlei ingrijpende, medische behandelingen. Met Face-Up wordt een jongere aanblik mogelijk. En betaalbaar!

Face-Up biedt een nieuwe, betaalbare oplossing om er vele jaren jonger uit te zien. Een effectieve, prettige gezichtsbehandeling, die rimpels verwijdert en de huid een strakke, gave aanblik bezorgt. Face-Up maakt gebruik van handige, gemakkelijk hanteerbare en verwijderbare koppen met verschillende fijnheden. Zo biedt Face-Up meer hygiëne en veiligheid, voor ieder huidtype.

Hoe werkt de Face Up?

De Face-Up module is voorzien van een draaiend handstuk dat gebruik maakt van micropulsaties: nauwelijks waarneembare trillingen, die als het ware de dode cellen van de bovenste huidlaag weg polijsten. Dankzij de ronddraaiende bewegingen van de (verwisselbare) kop kunnen ook de kleinere, lastig te benaderen plekjes op het gezicht worden bereikt. Het resultaat: een steviger huid een gezond uiterlijk.

Tegelijkertijd masseren de micropulsaties de huid- en gezichtspieren, waardoor de bloedcirculatie in het huidweefsel wordt gestimuleerd en verbeterd. Met een bijzondere kunststof kop wordt, na het ‘peelen’, een crème opgebracht. Deze combinatie van polijsten en voeden, gevat in één gemakkelijk te hanteren handset, bevordert de aanmaak van collageen, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van huidcellen.

Toepassingen:

• Huidverjonging
• Een strakkere huid
• Rimpelbehandeling
• Peeling