Telefoon 0165-532628
Fax 0165-548766
Adres Stationsstraat 23
4701 NB Roosendaal
E-mail info@upstairswellness.nl
MedSculpt

Unieke combinatie met gezichtsbehandeling

De MedSculpt combineert het masserende effect met een – op LED-technologie gebaseerde – behandeling, waarbij een continue lichtstroom de huid verjongt en rimpels reduceert. Daardoor is het effect tweeledig: na enkele behandelingen is het lichaam al centimeters slanker en heeft de huid een opvallend jongere uitstraling. Niet alleen op het lichaam, maar ook op het gezicht heeft de behandeling een positief effect. Speciale, gepatenteerde accessoires maken een effectieve gezichtsbehandeling mogelijk. De behandeling bevordert de doorbloeding, terwijl de aanmaak van collageen - het eiwit dat verantwoordelijk is voor de productie van huidcellen - wordt gestimuleerd. Na de behandeling is de huid is zichtbaar jonger en zijn kleine rimpels verdwenen.

MedSculpt is niet alleen een ideale manier om vet kwijt te raken, de hele huid ondergaat een verjongingskuur, inclusief het gezicht. MedSculpt is een snelle en aangename behandeling met een direct merkbaar gevolg. Niet alleen worden overtollige vetcellen verwijderd op de bekende ‘probleemzones’, ook de huid wordt strakker en veerkrachtiger. Kortom: na deze behandeling ziet iedereen er opmerkelijk jonger en vooral stukken slanker uit.

Succesvol tegen cellulitis

Behandelingen met de MedSculpt hebben een opmerkelijk resultaat in de strijd tegen cellulitis. De MedSculpt zorgt voor een nieuwe structurering en een verstrakking van het weefsel in de behandelde huid. Door een betere bloedcirculatie kunnen voedingsstoffen gewoon worden aan- en afgevoerd, in plaats van zich op te hopen tussen de vetcellen.

Lichaamscontouren verbeteren

MedSculpt is een innovatief, geautomatiseerd systeem om de lichaamscontouren te verbeteren. Bij dit systeem wordt een speciale micromassage gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder de lichaamsholte of huid aan te tasten. De MedSculpt bestaat uit een hightech behandelingstoestel, waaraan handgrepen zijn bevestigd. Aan het uiteinde van deze handgrepen bevinden zich gepatenteerde elastomeer membramen en een suctiepomp voorzien van ‘high brilliance’ elementen.
De MedSculpt brengt een, vooraf bepaalde, serie masserende impulsen teweeg, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt gereduceerd. Omdat de ultrasone trillingen de vetcellen afbreken, is het resultaat al snel merkbaar.