Telefoon 0165-532628
Fax 0165-548766
Adres Stationsstraat 23
4701 NB Roosendaal
E-mail info@upstairswellness.nl
Afvallen/afslankprogramma

IK WIL AFVALLEN, WAT KAN IK VERWACHTEN?

Gemiddeld valt u 10 kg af in 3 maanden. In combinatie met het bewegingsprogramma in de infrarood warmtecabine of op de Power Plate zult ook merken dat u veel meer energie heeft, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt.

U houdt uw eigen progressie bij door inzicht in uw personal file met daarin gegevens over uw BMI, omvang, vetpercentage etc.

 

WAT IS BODY SUPPORT?

Het Body Support voedingsprogramma leert u om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s plus een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

 

WAT IS ER ZO ANDERS AAN BODY SUPPORT?

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling.
Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje.
Wanneer u daarmee stopt, en u gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan.
Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling.  Body Support leert u wat gezonde voeding is en wanneer u moet eten. Hebt u dit  eenmaal geleerd , dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leert u om meer te eten dan u gewend bent en toch af te vallen.

 

Meestal vergoeding door de zorgverzekeraar.